Frågor och svar

Här hittar du förhoppningsvis svar på de frågor du har. Gör du inte det kan du skicka ett mail till oss på support@sisuidrottsbocker.se.

Hur gör jag för att komma igång?

Först måste du registrera ditt konto här på sidan. För det behöver du en registreringskod, den hittar du på sidan två i boken Svenska Fotbollförbundets Målvaktstränarutbildning B.
Efter att du registrerat dig skickar vi ett mail till den e-postadress du angav vid registreringen, klicka på länken för att bekräfta att det är din e-postadress.
Logga in!

Vad gör jag om jag tappar bort registreringskoden till webbplatsen?

Registreringskoden är en engångskod och naturligtvis en form av värdehandling. Den följer med när du köper boken Svenska Fotbollförbundets Målvaktstränarutbildning C. En registreringkod går med andra ord inte att ersätta. Du använder koden när du registrerar dig och väljer då ett eget lösenord som kopplas till din e-post.

Har du glömt ditt lösenord?

Glömmer du lösenordet får du ett nytt genom att klicka på länken ”Glömt lösenordet?” vid inloggningsrutan.

Kan flera personer använda min registreringskod?

Nej, registreringskoden är en engångskod och kan bara användas en gång. När du har registrerat dig använder du istället din e-postadress och det lösenord du valt. Kontot är personligt och får inte användas av flera. Om du trots det lämnar ut dina inloggningsuppgifter loggas du ut om någon annan försöker logga in. Överträdelse och misskötsel beivras och vi har rätt att stänga av de som missbrukar detta.

Kan man ladda ner webbplatsens filmer och övningar till mobilen?

Bland annat på grund av upphovsrätten kan man inte spara filmerna. De är streamade och kan visas både på webben och i mobila enheter.

Kan man skriva ut övningsskisserna?

Ja, övningsskisserna som finns till spelmoment- och spelträningsövningarna går att skriva ut.
För att skriva ut bilden öppnar du upp fönstret med övningsskissen, högerklickar på bilden och väljer Skriv ut bild. Vill du dessutom ha med övningsbeskrivningen högerklickar du i det vita fältet under bilden och väljer Skriv ut. Då skrivs både bild och text ut.

Varför kan jag inte se filmerna?

Vi har valt ett format på filmerna som ska passa de flesta nya datorer samt mobiler och läsplattor med iOS, android etc. Därför kan några av våra användare behöva uppdatera sina webbläsare, exempelvis har vi noterat att Internet Explorer 8 inte alltid läser våra filmer.

Vill du ladda ned senaste versionen av Google Chrome gratis - klicka här.

Vill du ladda Firefox gratis - klicka här.