Frågor och svar

Om du inte hittar svaret på din fråga nedan. Maila oss på support@sisuidrottsbocker.se så hjälper vi dig.

Hur gör jag för att komma igång?

Först måste du registrera ditt konto här på sidan. För det behöver du en kod, den hittar du på sidan två i foldern Samarbete i anfall och försvar.
Efter att du registrerat dig skickar vi ett mail till den e-postadress du angav vid registreringen, klicka på länken för att bekräfta att det är din e-postadress.
Logga in!

Vad gör jag om jag tappar bort koden till webbplatsen?

Koden är en engångskod och naturligtvis en form av värdehandling. Den följer med när du köper foldern Samarbete i anfall och försvar. En kod går med andra ord inte att ersätta. Du använder koden när du registrerar dig och väljer då ett eget lösenord som kopplas till din e-post.

Kan flera personer använda min kod?

Nej, koden är en engångskod och kan bara användas en gång. När du har registrerat dig använder du istället din e-postadress och det lösenord du valt. Kontot är personligt och får inte användas av flera. Om du trots det lämnar ut dina inloggningsuppgifter loggas du ut om någon annan försöker logga in. Överträdelse och misskötsel beivras och vi har rätt att stänga av de som missbrukar detta.

Kan man ladda ner webbplatsens filmer och övningar till mobilen?

Bland annat på grund av upphovsrätten kan man inte spara ner filmerna. De är streamade och kan visas både på datorer och i mobila enheter.

Varför kan jag inte se filmerna?

Vi har valt ett format på filmerna som ska passa de flesta nya datorer samt mobiler och läsplattor med iOS, android etc. Därför kan några av våra användare behöva uppdatera sina webbläsare, exempelvis har vi noterat att Internet Explorer 8 inte alltid läser våra filmer. Det gör däremot Internet Explorer 9 och senare versioner.

Vill du ladda ned senaste versionen av Internet Explorer gratis - klicka här.
Vill du ladda ned Firefox gratis - klicka här.